Litet charmigt havsnära stenhus på Brantevik

Litet charmigt stenhus, beläget mitt i hjärtat av Österlen, av de infödda brantevikarna kallat Lilla Brygghuset, beläget några hundra meter från härligt klippbad (Vejakosen). Huset som är 65 m2 i 2 plan, består av vardagsrum, kök, toalett och dusch, hall och entré på plan 1 samt 2 sovrum på ovanvåningen.

På baksidan av huset finns en uteplats med eftermiddagssol och en rejäl gräsmatta där man kan parkera sin bil, och det finns plats för lek och stoj. På uteplatsen finns en spis där man kan grilla. På framsidan av huset kan man, när man kommer tillbaka från morgondoppet, njuta sitt morgonkaffe i solen.

Ett stenkast från huset ligger Grönets strandängar, där man kan ta långa härliga promenader och stanna till längs vägen och ta ett dopp vid de läckra klipphällarna.

Med ca 10 minuter i bil når du härliga sandstränder och fritidsbad med utomhus pool, ca 20 med bil når du Kyhl, Mälarhusen och Sandhammaren med sina helt fantastiska vita sandstränder. Då Brantevik är beläget mitt i Österlen är det lika nära att köra mot Ystadhållet och alla trevliga stopp på vägen dig; Kåseberga, konstnärer, konsthantverkare, sevärdheter, badplatser mm, som att köra åt andra hållet mot Kivik, med lika trevliga stopp och sevärdheter.

Brantevik ligger ca 5 km söder om Simrishamn, och det finns en härlig gångbana/cykelväg längs havet om man känner för att promenera/cykla till Simrishamn.

Obs! Ingen tv finns i huset, så ta med din dator och mobilt bredband om du vill titta på tv.


Kontakt

Tel 0414-411447,
mail info@skollengardshotell.se
Simris 22:10, 272 91 Simrishamn

Vi arbetar med

Restaurang, Hotell, Catering, festarrangemang och bröllop, uthyrning av porslin, glas och bestick, uthyrning av kock, "Kom som gäst på din egen fest", matlagningskurser, servettbrytnings- och dukningskurser, mm

Läs i vår gästbok

Läs i vår gästbok

Funderar ni på att komma och bo på Sköllen? Gå gärna in och läs i vår gästbok under fliken Läs i gästboken och se vad andra tycker om Sköllen och sin vistelse här. Du kan också trycka på länken nedan.

Läs i Gästboken