Aftonen presenteras och skål utbringas i champagne

Kvällen började med ett glas champagne och en amuse; en tartar på kalvfärs och ugnsbakad smördeg, samt stekt gåslever (amuserna har vi dessvärre inte på bild)

Första rätten bestod av en hummerbisque som serverades i en espressokopp. Denna finns dessvärre inte heller på bild

Pilgrimsmussla inbakad i havskräftsfärs under en havskräftsstjärt

2 nöjda kockar! och det ska ni vara, för viiiiilken fantastisk meny ni lagade till!!


Kontakt

Tel 0414-411447,
mail info@skollengardshotell.se
Simris 22:10, 272 91 Simrishamn

Vi arbetar med

Restaurang, Hotell, Catering, festarrangemang och bröllop, uthyrning av porslin, glas och bestick, uthyrning av kock, "Kom som gäst på din egen fest", matlagningskurser, servettbrytnings- och dukningskurser, mm

Läs i vår gästbok

Läs i vår gästbok

Funderar ni på att komma och bo på Sköllen? Gå gärna in och läs i vår gästbok under fliken Läs i gästboken och se vad andra tycker om Sköllen och sin vistelse här. Du kan också trycka på länken nedan.

Läs i Gästboken