Fräsch stuga med havsutsikt i hjärtat av Österlen uthyres. Trevlig ljus och fräsch stuga med 4 bäddar fördelade på 2 sovrum, ett vardagsrum, kök och badrum med dusch, belägen i hjärtat av Österlen, alldeles ovanför Brantevik. Ett utedäck med fantastisk utsikt över mäktiga Östersjön och dess raka horisont. Här finns tvp små grillar om man blir sugen på att laga maten i det fria. Framför huset finns en stor gräsmatta att sola eller leka på. I sängarna ligger härliga påslakan av hög kvalitet, och dito handdukar i badrummet. I köket finns allt man kan behöva för självhushållning, microvågsugn (alldeles ny), spis/ugn, kylskåp med frysfack, kaffekokare, vattenkokare, brödrost, elvisp mm.

Fantastisk utsikt över Östersjön
Fantastisk utsikt över Östersjön

Vi arbetar med

Catering, festarrangemang och bröllop, uthyrning av porslin, glas och bestick, uthyrning av kock, "Kom som gäst på din egen fest", matlagningskurser, servettbrytnings- och dukningskurser, mm

Läs i vår gästbok

Läs i vår gästbok

Funderar ni på att komma och bo på Sköllen? Gå gärna in och läs i vår gästbok under fliken Läs i gästboken och se vad andra tycker om Sköllen och sin vistelse här. Du kan också trycka på länken nedan.

Läs i Gästboken